18 juni 2015
Release "As long as it's love" en 19 juni "Queen of Chinatown"

"As long as it's love" werd bij Recover Productions al in maart 2014 opgenomen en heeft even moeten "rijpen". Een drietal Dj´s hebben zich zich er over ontfermd en het resultaat is een EP met 5 verschillende remixes. "As long as it's love" is een statement tegen homofobie.
"Van "Queen of Chinatown" stonden de vocalen ook al 2 jaar op de band, voordat Rick Lecluyse uiteindelijk met dè doorslaggevende remix kwam en Sounds United weer wist te overtuigen om deze te releasen.

27 februari 2015
Release "Die Allergrösste Sau"

Vandaag, 27 februari 2015, is via Fiësta Records Lola Lee's nieuwste downloadsingle "Die Allergrösste Sau" verschenen. Na het beluisteren van dit nummer zal het opvallen dat dit de duitstalige versie is van Lola Lee's eerder verschenen single "De groeëtste lellebel".

3 oktober 2014
Release "Just as long as I got you" 10 oktober 2014.

Al ruim 2 en een half jaar ligt het nummer al op de plank in afwachting van deze iTunes-release. En volgende week is het dan ook zo ver. Deze dance-versie stond niet op de voorgaande EP die onder de naam L.O.L.A.L.E.E.-Project werd uitgebracht en is derhalve geheel nieuw voor het Lola Lee-publiek. Vrijdag 10 oktober 2014 is de release. De gehele productie ervan is in handen van Recover Productions.

Het komt vaker voor dat Lola Lee nummers uitbrengt, die zelden of nooit tijdens haar optredens worden vertokt. Deze zijn terug te vinden bij "downloads".

23 december 2013
Re-release "Ding dong song (You touch my tralala)"

Sounds Unted heeft onlangs de hit van Lola Lee, Ding dong song opnieuw gereleased. Na het grote succes van de eerste release werd dit nummer inclusief 5 remixes opnieuw onder de aandacht gebracht met de release van 13 december 2013. Inmiddels zijn al 2 mixen hiervan op nieuwe download compilaties verschenen/gepland.

14 juni 2013
Tweede kans voor "Just as long as I got you"

Binnenkort wordt "Just as long as I got you" opnieuw in Azie en Europa uitgebracht. De betreffende download-single was al verkrijgbaar maar krijgt nu een een extra boost. Wederom onder de naam L.O.L.A.L.E.E.-Project wordt deze door Toco Asia uitgebracht.

Scroll verder voor ouder nieuws...

 

 

 

 

 

 

 

 

13 mei 2013
Nieuwe single release "Oh Lola"

Persbericht SenS-music !!!
Lola Lee heeft het !

Lola Lee is de show-travestiet en presentatrice van Nederland en geen onbekende in muziek en media land. En ze heeft enkel mooie hits op haar naam, vooral in Duitsland scoort deze miss voortreffelijk, maar ook Nederland wil ze veroveren met haar eigen stijl van muziek.

Ze heeft nu een mooie single in zowel Nederlands als Duitstalig

In 1983 schreef André van Duin een Nederlandstalige tekst op de hit "Oh no no" van Bernie Paul. Hij noemde het nummer "'n Dame" en is terug te vinden op zijn succesvolle album "Typisch André". Nu, 30 jaar later, heeft Lola Lee het nummer opnieuw opgenomen. Alleen de titel is veranderd in "Oh Lola". De productie van deze single ligt in handen van de mensen achter Recover Productions (Label SenS Music)

Zijn jullie benieuwd download Oh Lola bij een van deze portals.

 

 

 

 

20 februari 2013
"Follow me 2k13" op twee download-compilaties

Onlangs is het nieuws naar buiten gebracht geworden dat een versie van "Follow me 2k13" op twee download-compilaties uitgebracht gaat worden via Sounds United. De DJ Rick Lee Remix Edit zal 1 maart en op 8 maart verschijnen op "Dance Radio Hits 2k13"en "Gay Happening Lesbian Dance Party". Kijk voor meer details bij discografie.

2 februari 2013
Follow me 2K13 release

10 februari staat de release gepland van de nieuwe Lola Lee track "Follow me 2K13", onder de naam LeeMar Project, feat. Lola Lee in de Benelux. Daarnaast brengt Sounds United de track al uit op de 8e februari in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.
Deze veelbelovende track is onstaan uit een samenwerking van DJ Rick Lee en Mijn team (Yolande en Hans Donners), welke in samenwerkingsverband als LeeMar Project door het leven gaat.

19 december 2012
Ding dong song op 7e downloadcomlitatie

Voor de 7e keer op anderhalf jaar tijd komt "You touch my tralala (Ding dong song)" wederom op een downloadcompilatie uit via Sounds United. 21 December zal deze naast iTunes op diverse downloadplatforms te vinden zijn. De titel van de compilatie: "Italo Dance Hits Reloaded". Voor een paar euro is deze vanaf vrijdag volledig te downloaden.

 

 

 

 

 

 

20 oktober 2012
"Ich tu was ich tu" op Keulse carnavals-compilatie

Onlangs is Lola's "Ich tu was ich tu" verschenen op de Keulse carnavals-compilatie "Fastelovend em Blot - he un am Zuckerhot". Deze release van Fiesta Records met welgeteld 120 (!) tracks is sinds 12 oktober 2o12 verkrijgbaar via iTunes en wellicht ook andere download-platforms voor slechts €5,99 (!). Fastelovend em Blot - he un am Zuckerhot - Various Artists

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 oktober 2012
Lola Lee's nieuwe download singles

Drie nieuwe singles zelfs; via een Duitse platenmaatschappij is onlangs "Ich tu was ich tu" uitgekomen. En vandaag, 5 oktober "Oh Adje, kom in m'n badje" en "De grootste lellebel". Met name de laatste heeft men al 10 jaar op gewacht totdat deze als download beschikbaar is. Met name danken wij Dj Slinger voor de remixen van de laatste twee releases.
Check de links "downloads" en "discografie" voor meer informatie.


3 juli 2012
Lola Lee op nieuwe download-compilatie

Het houdt niet op... Lola Lee staat voor de 5e keer met een versie van "You touch my tralala (Ding dong song)" op een download-compilatie van Sounds United. De kompilatie is wederom wereldwijd verkrijgbaar vanaf 7 juli 2012 en heet "Eurodance - The new generation". Ook collega-artiest Wendy Rivers is hier weer op vertegenwoordigd.


13 juni 2012
Wereldwijd... Lola Lee

Voor de derde achtereenvolgende keer is Lola Lee met "Ding dong song (You touch my tralala)" vertegenwoordigd op de - alweer - 23e editie van "Gay Happening". Deze nieuwe downloadcompilatie van Sounds United is vanaf 22 juni via iTunes en andere download-platforms wereldwijd verkrijgbaar.
De Gay Happening - reeks is een succesvol, veelgevraagd item voor Dj's over de hele wereld met heel veel bekende erop zoals Evelyn Thomas, Marc Reason alsook Donna Summer & Giorgio Moroder. Allemaal tracks waar licenties voor verkregen zijn om deze compilatie mogelijk te maken.
Nog een grappig detail: Een collega-artiest, Wendy Rivers, eveneens uit Landgraaf is óók op deze "Gay Happening" vertegenwoordigd.


2 juni 2012
Vervolg van "Just as long as I got you"

Afgelopen week is "Just as long as I got you" wederom op een download album uitgebracht geworden en wel op Power Tunez : Club Mixes Only 01.2012. De titel verraad het al, het betreft een compilatie van 24 nummers van hoge kwaliteit, waaronder de track van Lola Lee, die hierop vertegenwoordigt staat als L.O.L.A. L.E.E. Project.
Deze track van Lola Lee werd al eerder vorige maand uitgebracht en kwam ook op de verzamelaar "DJ's 12" Club Tunes" tercht. Op dit moment is dit album al ruim twee weken stationair in de Belgische Dance top 10 van iTunes!
Al met al veelbelovend nieuws!


19 mei 2012
Just as long as I got you wereldwijd uitgebracht

Op 2 mei j.l. is een nieuw nummer van mij uitgekomen via BIP Records. Het zijn 5 remixen van "Just as long as I got you". Bijzonder trots ben ik op dit resultaat , welke wederom wereldwijd wordt aangeboden. De versie die de kar moet gaan trekken is een remix van Louis Bailar! Daarnaast ook nog een van Blumenkraft en twee remixen van Dirty Ztylerz.
Op 17 mei verscheen de Louis Bailar Radio Edit ook nog eens op de downloadcompilatie "DJ's 12" Club Tunes".

Sounds United is ook nog steeds met mijn "You touch my tralala" bezig en is naast de downloadsingle inmiddels met drie verschillende versies op 4 downloadcompilaties uitgekomen. Alles is terug te vinden bij discografie.


29 december 2011
Het jaar 2011 zit er bijna weer op. En ik moet zeggen, het was een bijzonder succesvol jaar!!
Naast de vele mooie optredens, die ik heb mogen verzorgen, is er in het buitenland toch ook het één en ander gebeurd.
Met in het begin van jaar, de release van de cd "GayHappening vol. 21", waar ik met de Fancy-cover "Slice me nice" op vertegenwoordigd ben. Deze cd-reeks is zeer populair sinds de eerste release in 1992. Hij werd uitgebracht door het befaamde dance-label: " Dancestreet Records - Germany". Het opvallende aan deze cd is, dat ik naast bekende namen, erop terug te vinden ben met mijn grote idool Amanda Lear... a dream came true! De cd is, met name in Amerika, vrij succesvol.
http://www.zyxmusic.co.uk/Music/Dance-Electronic/Gay-Happening/Gay-Happening-Vol.21-7857.html
Later dit jaar is door het duitse dance-label "Sounds United" mijn eerste digitale single " Ding Dong Song ( You touch my tra-la-la)" wereldwijd uitgebracht...en is op 3 digitale albums terug te vinden.
http://www.djshop.de/Searchresults-Download-Compilations/ex/s~searchresults,u~mp3C,p2~Lola+Lee/xe/searchresultsDownloadCompilations.html
Het bijbehorende komische video-clipje is in een half jaar tijd ruim 60.000 keer bekeken op YouTube.
http://www.youtube.com/watch?v=B9K_9m3Mbo8
"Ding Dong Song ( You touch my tra-la-la) is tot nu toe in 2 hitlijsten terecht gekomen...in zowel Mexico als ook Noorwegen.
http://www.music-chart.info/song/749554/Ding-Dong-Song-%28B-T-S-Classic-Disco-Mix%29
Zoals jullie kunnen lezen...i am still going strong!
In 2012 staan er weer nieuwe projecten gepland.
We houden jullie uiteraard op de hoogte!
Namens mijn fantastisch team, Yolande, Hans en mijzelf, wensen wij iedereen een gezond, happy, ondeugend, muzikaal 2012!
Hugs & Kisses,
Lola Lee


21 november 2011
You touch my tralala 4e keer wereldwijd aangeboden.
Het lijkt oud nieuws maar het is wederom bijzonder; Ding dong song (You touch my tralala) is voor de vierde keer aangeboden geworden op een (download) album van Sounds United. De verzamelaar heet: Gay Happening Dancefloor Hits Reloaded. Deze is afgelopen week verschenen en wederom verkrijgbaar via Djshop.de.
Van de "Gay Happening"-serie zijn tot nu toe 21 fysieke Cd's uitgebracht geworden. Lola Lee stond al op vol.21 van deze serie met "Slice me nice".
Kijk bij discografie voor een geheeloverzicht van alle tot nu toe uitgebrachte Cd's van en met Lola Lee


7 oktober 2011
Ding dong song op verzamelaar.
Vandaag, 7 oktober 2011 verschijnt de Ding dong song (You touch my tralala) op een (download) verzamelaar. Wederom weer een succesje erbij! De verzamelaar heet "Pop and dance Europe" en is wederom verkrijgbaar via Djshop.de.
Tevens kan ik melden dat de updates van mijn website nog in volle gang zijn; sinds gisteren is de "discografie"- pagina online, waarop alle Cd's en officiele download-releases op terug te vinden zijn alsook links naar bijbehorende YouTube-clipjes en andere informatie.

xxx Lola


23 juli 2011
Lola Lee gaat internationaal!!!

Er is al het een en ander bekend gemaakt, de afgelopen tijd, maar sinds vandaag is het een feit. Lola Lee heeft een contract getekend bij het duitse platenmaatschappij SOUNDS UNITED. Op hun label HITBOX is vandaag Lola's nieuwe digitale single DING DONG SONG (You touch my tra-la-la) uitgebracht en op diverse download platforms legaal te downloaden. Hier de belangrijkste op een rij:
Itunes, Amazon.com, Amazon.de, DJShop.de, Musicload.de en zelfs ook al in Finland: Metili.net
Momenteel zijn er nog meer plannen in werking voor binnen - en buitenland.
We houden jullie op de hoogte!!
Enjoy the summer!!
YOU TOUCH MY TRA-LA-LA


26 februari 2011
Nieuwe single en videoclip met De Ziepekroepers

De afgelopen paar weken heb ik mijn medewerking verleend aan een project van Evert Masthoff met als resultaat: een nieuwe Cd-single en een videoclip. "Aafgesjmink" is de titel en wij noemen ons "De Ziepekroepers".
Enkele weken geleden benaderde Evert mij met het idee een soort van "einde carnavals" nummer op te nemen. De titel en de tekst verwijzen dan ook naar as-woensdag, de dag waarop weer voor een jaar afscheid genomen moet worden van de carnaval, de schmink en de carnavalskleren. Ik was meteen onder de indruk en we doken meteen de studio in. Leuk detail: de dag dat ik het nummer heb ingezongen in de studio van mijn team, heeft Emile Szarkowicz in de studio van Yo Smeets de Baritonsax ingespeeld. Toetsen en drums zijn van Louw Houtvast en Evert heeft de baspartij voor zijn rekening genomen.
Het resultaat was verrassend goed, een videoclip kon dan ook niet uitblijven. Deze is inmiddels al enkele dagen op You-Tube te vinden en is nu al ruim 780(!) keer bekeken.
Op internet is er ook al vanalles over mij en De Ziepekroepers te vinden. Ik heb hier dan ook enkele links voor jullie verzameld:

www.tvellef.nl
http://www.pbase.com/henkbril/de_ziepekroepers
http://www.susteren.nu/home/?p=1486
http://www.stichtinglvk.nl/86?refnr=245
http://giel.vara.nl/Carnavalshit-van-het-Jaar
http://www.muziekjes.nl/aswoensdaag.html


16 oktober 2010
Lola Lee op CD... Wereldwijd!
Buitenlands avontuur gaat verder....!!
Onlangs verscheen weer de HiNRG top 50 clubchart van oktober.
HEART staat er nu voor de vierde maand in.
Verrassend was, dat na een paar dagen voor het uitkomen van de lijst, mijn nieuw HiRNG nummer SLICE ME NICE (BTS classic discomix), wat een cover is van de duitse discostar FANCY, gelijk binnenkomt op nr. 32. Met 2 nummers in de lijst dus.
SLICE ME NICE komt van mijn nieuwe download single met een double A-side. Het andere nummer is het, door mijn eigen team geschreven, LIVING FANTASY (BTS classic discomix).
Naar aanleiding van de HiNRG notering werd ik benaderd door de duitse platenmij DANCESTREET Records, die SLICE ME NICE gaan uitbrengen op de nieuwe complilatie cd Gay Happening vol.21. Deze cd wordt worldwide uitgebracht!
Voor mij is het hoogtepunt, dat ik samen met mijn idool Amanda Lear op dezelfde cd sta...yeah!!
Maar er gaan nog meerdere dingen gebeuren..we houden jullie op de hoogte.
xxx Lola Lee


1 februari 2010
"Mit vastelaovend zint vier 1"

Hallo allemaal!
Afgelopen jaar ben ik voor een aantal projecten de studio ingedoken.
Het betreffende lied is "Mit vastelaovend zint vier 1" Welke geschreven is door Peter Cleven en Hans Donners. Na kleine wijzingen in de tekst van mij en mijn produktieteam (Hans en Yolande) hebben we Peer Heiligers van de Palemiger Spatzen benaderd om dit ook als duet op te nemen. En het resultaat mag er zijn! Mijn dank gaat ook uit naar twee andere leden van de Palemiger Spatzen, Raymond de Laruelle en Theo Kicken, die vol enthousiasme aan dit produkt hebben meegewerkt.


7 oktober 2009
"Upside down"

Hallo lieverds,
sinds een paar maanden werk ik samen met een produktie-team uit Engeland. Deze hebben mijn nieuwe single geremixt. Een coverversie van Vanessa's "Upside Down". Hij staat al voor de derde maand in de HiNRG clubchart top 50. Hij is te beluisteren en te downloaden op mijn site, maar ook op de volgende site: http://www.eurodancehits.com/index.html Ik ben daar supertrots op. Ik ben namelijk de enige nederlandse artiest, die daar tussen staat.
xxx Lola Lee


1 januari 2008 - Lola Lee bij Paul de Leeuw
Afgelopen nieuwjaarsnacht is Lola Lee te zien geweest bij "Mooi weer de Leeuw", oftewel "Mooi jaar de Leeuw". Lola was te zien toen zij met Adje in bad ging en een liedje voor hem zong.
Het idee was afgelopen zomer ontstaan door de oude Kid Creole and the Coconuts - hit "Oh Annie, I'm not your daddy" en een nederlandstalige bewerking van de tekst - aan te passen voor Adje, die eens verdient in het zonnetje (badje) gezet moest worden, vond Lola. De redactie van Mooi weer de Leeuw vond het een gigantisch idee voor de oudejaarsuitzending en zodoende lag twee weken geleden de uitnodiging op de deurmat.